Ecochange – vår långa erfarenhet ger våra kunder extra trygghet

Med oss som partner får ni en trygg lösning, både för er som arbetsgivare och era anställda. Sedan starten 2015 har vi utvecklat ett system för att minimera det administrativa arbetet och eliminera den ekonomiska risken.

Ecochange erbjuder en unik lösning för förmånsprodukter

Vi har egen personal som hjälper er med det administrativa arbetet för att det ska bli så enkelt som möjligt. Vi ser till att lönehanteringen blir rätt och hjälper till vid exempelvis långtidssjukskrivningar och föräldraledigheter. 

För att den anställda ska känna sig trygg med att leasa en förmånscykel, förmånsdator eller förmånsmöbler har vi bra lösningar kring försäkringar och en support som de alltid är välkomna att höra av sig till. 

Välj en långsiktigt hållbar och stabil partner

Ecochange är ett väletablerat bolag som har en stabil ekonomi och sköter all administration in-house. Väljer ni oss får ni trygghet, erfarenhet och en långsiktig samarbetspartner hela vägen.

När vi inleder ett samarbete sätter vi upp en förmånsportal med er prägel där medarbetarna kan läsa om vilka förmånsprodukter ni erbjuder mot bruttolöneavdrag. I portalen kan de räkna ut månadskostnaden och enkelt lägga en beställning. 

Ecochange samarbetar med de största cykeltillverkarna och vi har tillsammans levererat flest förmånscyklar i Sverige. I jämförelse med andra aktörer har vi flest valda cyklar per projekt. Medarbetarna uppskattar vår prisbild, sättet att erbjuda cyklarna och den unika tryggheten i upplägget. 

Kontakta oss