Förmånsdator – ett erbjudande för hela familjen

Att erbjuda sina anställda möjligheten att ha en dator hemma mot bruttoavdrag på lönen är både en populär och viktig förmån.

Datorer

Oavsett vilket märke du föredrar har vi olika modeller att erbjuda. Föredrar du en laptop eller en stationär dator spelar ingen roll. Du kan leasa dem förmånligt via Ecochange.  

Telefoner

Att ha tillgång till en bra telefon är en förutsättning idag för att kunna göra ett bra jobb. Oavsett vilken telefon du vill ha kan du leasa den förmånligt mot bruttolöneavdrag via oss. 

Surfplattor

Är du ofta ute på språng i tjänsten är en surfplatta ett bra komplement till datorn. Genom oss kan du förmånligt leasa flertalet olika modeller mot bruttolöneavdrag. 

Vilken elektronik behöver du för att kunna utföra ditt jobb?

Genom Ecochange kan du leasa det mesta du behöver för att kunna utföra ditt arbete, både på kontoret och hemifrån. 

Vill du upplevas som en modern och attraktiv arbetsgivare?

Mellan 30 och 40 procent av de anställda väljer att ta del av erbjudande om en förmånsdator när de får möjlighet, vilket gör det till en av de mest nyttjade förmånerna. 

Därför är en förmånsdator en bra idé

Att teckna avtal på en förmånsdator är upp till 40 procent billigare än att köpa en privat. Dessutom är förmånen både pensions- och sjuklönegrundande.

Tillgång till en dator i hemmet gör det möjligt för den anställda att enkelt fortbilda sig på nya programvaror och upprätthålla sin digitala allmänbildning. 

En trygg och säker lösning

När du hyr elektronik via oss ingår en förmånlig försäkring, utrustningen minskar inte i värde och under leasingperioden på 36 månader har medarbetarna tillgång till support. Vid sjukdom får medarbetarna behålla utrustningen hemma och med de nya reglerna är förmånen både pensions- och sjuklönegrundande. 

Varumärken vi erbjuder

Kontakta vår kundservice


Tel: 011-470 84 35
Mail: kundservice@ecochange.se