En trygg och enkel förmån som förbättrar hälsan

Att leasa en förmånscykel mot bruttolöneavdrag är en ekonomiskt fördelaktigt alternativ som påverkar både hälsan, miljön och plånboken positivt. Vi har ett brett utbud cyklar som passar de flesta behov och önskemål.

Därför är cykeln en uppskattad förmån

Ser man till vad du sparar på både cykel, garanti och trygghetslösning är det väldigt förmånligt att leasa en cykel via Ecochange. Normalt sparar du upp till 40 procent jämfört med att köpa en cykel i butiken.

Allt detta får du med din förmånscykel

Att välja en förmånscykel via Ecochange ger ett tryggt, smidigt och enkelt cykelägande under hela avtalstiden. Förutom din cykel och ingår även leverans och injustering, vajer eller kättinglås, unik treårig garanti, reflexväst och support.

Dessutom ingår en unik trygghetslösning i händelse av stöld, olycksfall, föräldraledighet, tjänstledighet eller långtidssjukdom. Allt detta är delar som vanligtvis inte går att köpa separat eller få paketerade om du handlar i butik eller på nätet. 

Detta gäller vid tecknande av en förmånscykel

Avtalet gäller i 36 månader och ditt val av cykel eller cyklar är bindande. Vissa undantag gäller, till exempel uppsägning, pensionering eller annan orsak till att löneavdrag inte kan genomföras. 

Kontakta vår kundtjänst


Tel: 011-470 84 35
Mail: