Bli en samarbetspartner till Ecochange

Vi är i en expansiv fas och söker nya samarbeten runt om i Sverige. Vill ni veta mer eller bli en samarbetspartner till oss? Fyll i formuläret längst ner på sidan.

Vad söker Ecochange för samarbetspartner?

Vi söker lokala servicepartners som våra förmånstagare kan hänvisas till när det gäller service, leveranskontroller, garantibedömningar, byte av slitagedelar men även all form av merförsäljning. 

Vi ser detta som ett långsiktigt arbete där ni är med från start till mål. Vi tror på att värna om den lokala handeln och att inkludera lokala aktörer i vår affärsidé.


Vilka är Ecochange?

Vi har en lång bakgrund med administration av personalförmåner. I över 20 år har vi levererat "förmånsdator" och 2015 uppfann och lanserade vi förmånscykeln. Vi har i dagsläget samarbeten med ca 50 olika servicepartners runt om i Sverige.

Hur syns vi som servicepartner?

Vi använder er företagsprofil på våra beställningssidor, våra kunders intranät och i vår "servicepartnerkarta". Alla förmånstagare i ert område kommer att bli hänvisade in till er och på så sätt kan ni skapa merförsäljning.


Är detta inte konkurrerande mot vår egen försäljning?

En stor del hade inte tänkt skaffa en cykel om inte erbjudanden om förmånscykel funnits. Vi har genom förmånscykeln identifierat en ny grupp av cyklister.

Bli en partner idag

Vill ni också bli en del av en växande rörelse tillsammans med Ecochange? Fyll i kontakt formuläret längst ned på sidan.Vi har servicepartner på flera orter

Klicka här eller på kartan för att kolla var er närmsta servicepartner finns

Vill ni bli en servicepartner eller ha mer information? Fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan.

Vi jobbar enbart med stora kända varumärken