Förmånsmöbler gör det möjligt att arbeta ergonomiskt hemifrån

Att erbjuda sina anställda att jobba hemifrån gör dig till en attraktiv arbetsgivare då det innebär stor frihet och flexibilitet. Hjälp dina anställda att skapa en ergonomisk arbetsplats med hjälp av förmånsmöbler. 

Skrivbord

Vi erbjuder flertalet olika modeller av skrivbord för att du ska kunna hitta ett alternativ som passar dina behov och hemmets design. Vill du kunna variera din arbetsställning har vi även höj- och sänkbara modeller. 

Skrivbordsstol

Oavsett hur du föredrar att sitta och arbeta har vi en modell av skrivbordsstol som passar dig. Välj en vanlig klassisk, eller varför inte en ergonomisk sittboll för att samtidigt träna hållning och balans?

Tillbehör som höjer standarden

Vi har även flertalet tillbehör att välja bland för att du ska kunna skapa ett komplett hemmakontor. Bland annat ståmattor för en skönare arbetsställning, bra belysning och laptop stativ.  

Utrusta ditt hemmakontor – enkelt och ekonomiskt fördelaktigt!

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitativa möbler från Input interiör för att du ska kunna skapa ett ergonomiskt och designmässigt hemmakontor att trivas i. 

Minskat resande och ökad effektivitet

Pandemin tvingade många att arbeta hemifrån. Både arbetsgivare och arbetstagare upptäckte då fördelarna med hemarbete då det innebär ökad effektivitet, flexibilitet och minskad stress. 

En ekonomiskt fördelaktig lösning

Genom förmånsmöbler spar den anställde pengar, både jämfört med att köpa möbler privat och genom att resandet till och från jobbet minskar. 

Då vi i genomsnitt lägger en timme på att pendla till och från jobbet varje dag minskar hemarbete stressen och ger utrymme för att lägga mer tid på familj och intressen. 

Hälsa, hållbart arbete och mobilitet

När Ecochange tänker på framtiden tänker vi hälsa, smart och hållbart arbete samt mobilitet. Vi skapar moderna lösningar för arbetsgivare, nu senast ett hållbart och ekonomiskt fördelaktigt erbjudande som gör det möjligt att arbeta mer hemifrån. Research har visat att vår modell är en efterlängtad lösning på många viktiga frågor och utmaningar.

Intresset har vid lanseringen av förmånsmöbler 2021 var mycket stort och sedan dess har efterfrågan bara ökat.


Kontakta vår kundservice


Tel: 011-470 84 35
Mail:

Varumärken vi erbjuder